Nipl pojilice za živinu, automatske pojilice za koke nosilje, tovne piliće, prepelice

 

Automatske pojilice za koke, tovne piliće, japanske prepelice, fazane, brojlere. .

Pojilica radi na solobodan pad, kad koka dodirne vrhom kljuna pojilica pušta vodu u suprotnom ne pušta, ne kaplje i nema kvašenja, voda se ne može isprljati.

Radni delovi pojilice su napravljeni od nerđajučeg čelika a kućište od kvalitetne plastike. Pojilica se može montirati na pvc cev ili bilo kakav sud za vodu. Veličina rupe za uvrtanje se dobije sa burgijom 8,5 mm, pojilica se uvrne bez urezivanja navoja i to je to. Ne mogu se uvrtati u metalne i pocinkovane cevi bez prethodno napravljenog navoja, u plastiku i abs plastiku je uvrtanje moguće bez pravljenja navoja nipla će sama da napravi navoj. Jedna pojilica se preporučuje na 5-8 koka.

Šaljemo isključivo Postexpressom, plaćanje pouzećem kada dobijete pošiljku + ptt. Ne šaljem u inostranstvo i na Kosovo.
Pošaljite nam podatke u poruci sms-m a najbolje pozovite.

  • ime i prezime
  • adresa stanovanja
  • poštanski broj i mesto
  • broj telefona

 

(064-3440949)

Naš oglas na kupujem prodajem: https://www.kupujemprodajem.com/Nipl-pojilice-za-zivinu-automatske-pojilice-za-koke-36670091-oglas.htm

Za pretragu:   japanske prepelice, koke nosilje, tovni pilići,   niple za piliće, pojilice za japanske prepelice, pojilice za koke nosilje, pojilice za tovne piliće, plastične niple pojilice, plastične pojilice, nipl pojilice za japanske prepelice.

Automatska nipl pojilica za živinu